Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Wintersporter met nieuwe GoPro heeft nu 27 video’s van afwijzingen in de après-ski bar

Jarno uit Waddinxveen is een fervent wintersporter en sinds kort ook trotse eigenaar van een GoPro-camera. Daardoor heeft de skiër nu 27 video’s van afwijzingen in de après-ski bar.

“Echt een sick ding hoor”, aldus Jarno. “Je bevestigt hem op je helm en dan heb je er geen omkijken meer naar. Aan het einde van de dag haal je het spreekwoordelijke net op, voor de digitale vangst van de dag, en dat dan vijf dagen achter elkaar.”

Na vijf dagen wintersporten kan Jarno de balans opmaken van zijn eerste week skiën met een GoPro op zijn helm. Hij komt uit op 2,5 uur afdalingen, 34 uur materiaal van de lift naar boven en 27 opgelopen blauwtjes van walgende vrouwen in de après-ski bar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *