Shutterstock / Dmitry Rukhlenko

Shutterstock / Dmitry Rukhlenko

Unilever gunt 7500 mensen meer morele ambitie

Goed nieuws voor 7500 werknemers van het levensmiddelenfabrikant Unilever: het bedrijf gaat zijn werknemers stimuleren om meer te doen met hun morele ambitie en zet ze allemaal op straat. “Wie wil er nou zijn hele leven spenderen op kantoor en ijsjes verkopen”, zegt de CEO van Unilever. “Trek de wereld in, ontdek je talenten, ga uitvinden wat je écht leuk vindt en doe er wat mee.”

"De grootste verspilling van onze tijd is de verspilling van talent", zegt de CEO met een nieuwe slis in zijn stem. "Dus jullie kunnen de komende week jullie spullen ophalen op kantoor en krijgen nog drie weken uitbetaald."

De 51-jarige Marjon maakt zich grote zorgen om de aangekondigde veranderingen. Toch hoort dat er volgens de CEO helemaal bij. "Het is nooit leuk om te horen dat je morele ambitie mist. Maar daar gaan we wat aan doen he Marjon! Ik doe dit voor jou he!"

Voor de overige 120.000 werknemers is het voorlopig nog gewoon op kantoor zitten en wachten op hun kans.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *