NOS

NOS

Informateur Putters spreekt vandaag met Wilders, Van der Plas en zijn therapeut

Kim Putters heeft weer een drukke dag vol gesprekken voor de boeg. De informateur spreekt vandaag achtereenvolgens met Geert Wilders, Caroline van der Plas en zijn therapeut.

"Het zijn constructieve en complexe gesprekken", zegt Putters in een korte verklaring. "En sommige gesprekken zijn aan het einde van de dag heel, heel, heel hard nodig."

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij worden nog steeds niet uitgenodigd. Dat ondanks het feit dat we over alle onderwerpen hetzelfde denken als Geert. We staan ook volledig achter alles wat er door Geert in de ijskast is gezet. (Gauw weer ontdooien, zou ik zeggen). Wat willen ze nog meer.
2 zetels extra meerderheid in ruil voor een miljarden subsidie van onze Forumscholen. Een koopje.

Reageer
gravatar

Ik ben niet zo goed met getallen. Geen idee hoeveel nullen er in een miljard gaan.
Misschien is het handiger om mij te vertellen hoeveel tractoren we kunnen kopen van de subsidie die we van Thierry krijgen.