PRO SHOTS / Imago

PRO SHOTS / Imago

Enthousiaste Tucker Carlson vindt in Rusland gratis bloemen op straat

Tucker Carlson heeft opnieuw een video gemaakt over het leven in Rusland. De Amerikaanse presentator laat daarin enthousiast zien dat hij overal op straat gratis bloemen aantreft.

"Kijk nou toch, wat een vrolijkheid!" roept Carlson als hij in Moskou op de plek waar ooit oppositieleider Boris Nemtsov werd vermoord een stapel boeketten vindt. "Dit heb je niet in Amerika hoor!" Hij stopt de nodige rode rozen in zijn tas. "Allemaal gratis. Het leven is hier goed."

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *