Shutterstock / Nikolay Androsov

Shutterstock / Nikolay Androsov

Navalny is een naar Russische maatstaven natuurlijke dood gestorven

Aleksej Navalny is een natuurlijke dood gestorven, naar Russische maatstaven. De oppositieleider stierf op 47-jarige leeftijd in een Siberische strafkolonie.

“In het Westen vinden we dit geen natuurlijke dood, maar daarmee laten we weer eens zien dat we niets van Rusland begrijpen”, legt Telegraaf-journalist Wierd Duk uit. “In Rusland is het volkomen normaal dat je als gezonde veertiger plotseling instort, als je je met politiek hebt ingelaten. Dat zou je begrijpen als je je eens in dat land verdiept.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wierd Duk heeft de klok horen luiden, maar weet weer eens niet waar de klepel hangt.: Navalny is gewoon een natuurlijke dood gestorven, dat is voor iedereen duidelijk. Niks geen Russische maatstaven. Vlad heeft het mij gisteren persoonlijk nog eens verteld.

Reageer