Shutterstock / Swach

Shutterstock / Swach

Anonieme geldschieter uit Moskou bereid 454 miljoen dollar aan Trump te doneren

Goed nieuws voor Donald Trump: een weldoener uit Moskou, die graag anoniem wil blijven, blijkt bereid om zijn boete van 454 miljoen dollar voor belastingfraude af te lossen. “Als een vriend en de democratie in nood zijn dan draag ik graag mijn steentje bij”, schrijft de genereuze filantroop in een reactie op de GoFundMe pagina van Trump. “Ik doe wat ik kan om de democratie te waarborgen”

Trump zegt zeer opgelucht te zijn: ‘’Ik zat met mijn handen in het haar. Mijn vorige crowdfunding heeft niet veel opgeleverd, dus deze bijdrage is erg welkom. Als deze gever zonder naam wil dan mag hij zelfs een nachtje bij komen logeren in het Witte Huis – indien ik verkozen word natuurlijk.

De Amerikaanse ex-president vervolgt: “Dan kunnen we meteen een paar onnoemenswaardige zaken bespreken, niets bijzonders. Gewoon een beetje klessebessen over het weer en hoe het met de kinderen gaat, hoe het Kremlin er deze tijd van het jaar bij ligt. Ik noem maar wat.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *