Shutterstock / ViDI Studio

Shutterstock / ViDI Studio

Man heeft precies dezelfde muzieksmaak als Spotify

Dat is even toevallig: Stefan (31) heeft precies dezelfde muzieksmaak als Spotify. “Elke keer als ik Spotify muziek laat uitkiezen zet-ie precies iets op wat ik leuk vind,” legt Stefan. “Zelfs als ik het nummer nog helemaal niet gehoord heb. Goed he? Spotify en ik hebben helemaal dezelfde vibe.”

Stefan is er maar wat trots op dat zijn smaak precies overeenkomt met die van Spotify. “Stel je eens voor: Spotify kent tientallen miljoenen nummers. Die heeft bijna alles gehoord wat er gemaakt is, dus als iemand verstand heeft van muziek is het Spotify wel. Dat ik precies hetzelfde mooi vind bewijst dus wel dat ik een goede smaak heb.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *