Shutterstock / Krakenimages.com

Shutterstock / Krakenimages.com

Fernando gefrustreerd dat er geen Monday Afternoon Horny Laundry Intensive Push-ups Workout-playlist op Spotify bestaat

Het is onvoorstelbaar dat er nog geen Monday Afternoon Horny Laundry Intensive Push-ups Workout-playlist op Spotify bestaat. Althans, als je het aan Fernando vraagt. Hij is zoals te doen gebruikelijk op maandagmiddag begonnen met zijn intensieve push-ups terwijl hij de was doet. En hij voelt zich buitengewoon geil. Maar hij kan maar geen bijpassende muziek vinden.

“Ik voel precies wat de mood is en wat ik nodig heb, maar heb geen flauw idee welke nummers daarbij horen”, zegt hij. Fernando kijkt tussen zijn gelikete nummers. “Shape of You van Ed Sheeran vind ik dan wel heel erg Laundry, maar niet genoeg Intensive Push-ups”, verzucht hij. “En Marvin Gaye is wel horny, maar op dat ritme kan ik geen was vouwen. Alanis Morissette? Nêh. Ik heb ook nooit wat met Taylor Swift gehad, hoewel die dan wel weer redelijk bij de situatie zou passen.”

Hij besluit de was en zijn work-out uiteindelijk maar voor zich uit te schuiven en hoopt volgende week maandagmiddag positief verrast te worden. “Ik zag wel een Tuesday Morning Horny Laundry Intensive Push-ups Workout-playlist op Spotify, maar ja, wie gaat er nou de was ophangen op dinsdagochtend?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *