Shutterstock / HeukersMedia / Youtube / Sesamstraat / Bumba NL / K3 / Juf Roos / Studio Speld

Shutterstock / HeukersMedia / Youtube / Sesamstraat / Bumba NL / K3 / Juf Roos / Studio Speld

Jonge vader luisterde afgelopen 2 maanden tevergeefs non-stop naar AC/DC om Juf Roos uit zijn Spotify Wrapped te krijgen

Ontzettend slecht nieuws voor Harm Jacobsen (32): de vader van twee jonge kinderen heeft de afgelopen twee maanden non-stop naar AC/DC geluisterd om Juf Roos uit zijn Spotify Wrapped te krijgen, maar al die moeite blijkt voor niets. Net als vorig jaar staat Juf Roos fier bovenaan in zijn jaaroverzicht, gevolgd door K3 en Suzan & Freek.

“Heel september en oktober heb ik continu Highway to Hell, Thunderstruck, Back in Black en al die andere bekende AC/DC-nummers aangezet in een poging om de lijst iets meer credible en mannelijk te maken”, vertelt Jacobsen. “Ik heb zelfs voor de afwisseling af en toe Pink Floyd, Guns ‘N Roses en Radiohead aangezet. Maar nee hoor: toch weer Juf Roos bovenaan, dus kan ik m’n Spotify Wrapped ook dit jaar niet delen op Twitter en Instagram. Jullie worden bedankt, Storm en Julia.”

Jacobsen kijkt aangeslagen naar zijn Your Listening Personality, een nieuw onderdeel van Spotify Wrapped. Waar hij had gehoopt dat zijn Listening Personality ‘The Specialist’ of ‘The Adventurer’ zou zijn, is het dit jaar ‘The Dumb Kid’. Zijn meest beluisterde nummer was uiteraard een onvervalste klassieker van Juf Roos: De Wielen Van De Bus. “Volgend jaar koop ik een apart Premium-abonnement voor de kinderen”, verzucht Jacobsen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *