Studio Speld

Studio Speld

Wat een pech! Stefan heeft een maand voor Spotify Wrapped per ongeluk 800 keer ‘Que Si Que No’ afgespeeld

Een ijzige gil van wanhoop sloeg door de woning van Stefan Hartman. Hij kwam er namelijk na ruim 42 uur achter dat al de hele tijd ‘Que Si Que No’ van Jody Bernal op repeat stond. De timing is onfortuinlijk, want over een maandje staat de bekendmaking van Spotify Wrapped gepland waarin je meest afgespeelde liedjes worden getoond.

Je vraagt je af hoeveel pech een mens kan hebben, want dit is niet de eerste keer dat Stefan dit meemaakt. “Vorig jaar april had ik per ongeluk 600 keer Jody’s magnum opus beluisterd. Maar dat was nog vroeg in het jaar, dus dan kun je het met gericht luistergedrag wegpoetsen. Dan luister je eerst onafgebroken een week naar Tame Impala, de week erna naar wat op dat moment de hipste techno dj is, vervolgens naar die ene artiest waar 3voor12 enthousiast over is en dan is het weer hersteld. Maar dit keer is het simpelweg te laat.”

De uitzichtloze situatie dwingt Stefan dan ook om zich bij zijn lot neer te leggen. “Waardeloos. Een vergooid jaar. Het enige wat ik straks kan doen is delen welke podcasts ik het meest geluisterd heb. En dan maar hopen dat daar geen gênante babbelshow van één of ander BN’er-kliekje tussenstaat.”

​​


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *