Shutterstock / artday anna

Shutterstock / artday anna

Neil Young-fan op Spotify gaat dan nu maar eens die ‘Joe Rogan’ proberen

De 36-jarige Leon werd vanochtend wakker met het nummer ‘Harvest moon’ van Neil Young in zijn hoofd. Helaas voor Leon heeft de Canadese singer-songwriter zijn muziek uit protest tegen corona-misinformatie van Spotify gehaald. Hij besluit nu dan maar die ‘Joe Rogan’ eens te proberen.

“Ik had wel zin om deze zondag te beginnen met ‘Harvest moon’ op repeat”, aldus Leon. “Maar nu dat niet lukt, ga ik denk ik voor een gesprek tussen een podcasthost die ontworm-medicijnen voor paarden adviseert bij een coronabesmetting en een volwassen man die klimaatontkenners aanhaalt en voor een podcastopname een smoking heeft aangetrokken.”

Na een aflevering is Leon zo somber geworden dat hij de muziek van Joni Mitchell wil opzetten. Die muziek blijkt echter ook van Spotify gehaald. “Nog een aflevering dan maar!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Potcasthost is dat niet een ander woord voor een kroegbaas van een exclusieve horeca-gelegenheid voor lesbiennes? Letterlijk pot-kast-gastheer?