Studio Speld / Lisanne Vegt & Shutterstock

Studio Speld / Lisanne Vegt & Shutterstock

Met EdBlocker blokkeer je alle muziek van Ed Sheeran

Er is een nieuwe superhandige tool op de markt: EdBlocker. Deze tool maakt korte metten met de deuntjes van Ed Sheeran, zodat je nooit meer ongevraagd in een ‘Thinking Out Loud’-moment belandt. De tool, die je kunt installeren op elk elektronisch apparaat waar muziek uit kan komen, is vanaf vandaag gratis te downloaden.

Het bedrijf achter de tool is ook bezig om een blocker te creëren dat al het niet grappige gelul en gelach van radio dj’s zal blokkeren. Het voortbestaan van onder andere 538 lijkt hierdoor nog meer in gevaar te komen. De radiozender heeft nog niet gereageerd op de ontwikkelingen.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *