Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Studio Speld: Casper Steenbergen & Shutterstock

Efteling tijdelijk omgetoverd tot Sprookjesput

Het is laagseizoen en dat betekent dat de Efteling weer is omgetoverd tot Sprookjesput. Liefhebbers van bouwwerkzaamheden kunnen de komende tijd genieten van de mooiste omgetoverde sprookjes.

“De Hijskraan en de 7 Bulgaren, De Pratende Graafmachine, Holle Bolle Cementmolen, de Vliegende Sloopkogel, de Fata Bouwhekken, de Droomsteigers en De Villa Bouwkeet. Zomaar een greep uit de attracties en bezienswaardigheden die de komende weken te zien zijn in het park”, zegt een woordvoerder van de Efteling. “We hopen dat de mensen het net zo leuk vinden of zelfs nog leuker dan normaal.”

Er komen gemixte reacties binnen van bezoekers. De één staat positief tegenover alle nieuwe sprookjes, terwijl de ander ontevreden aangeeft dat alle achtbanen nog steeds dicht zijn, het hele park belegd is met rijplaten en ze nog steeds 8 euro kwijt zijn voor een grote cappuccino.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *