Halawi / Shutterstock

Halawi / Shutterstock

Efteling probeert drukte te beteugelen met Eftelingmuziek

In aanloop naar de roerige zomermaanden treft de Efteling maatregelen om de verwachte drukte te beteugelen. Het Brabantse familiepark grijpt naar een zeer stevig middel om bezoekers te weren: Eftelingmuziek.

“Afgelopen jaren hebben veel bezoekers van ons park overlast ervaren door grote mensenmassa’s en ellenlange wachtrijen”, laat parkdirecteur Fons Jurgens weten. “Door deze muziek maken we het bezoekers fysiek onmogelijk om ergens langer dan 5 minuten rond te hangen. Dit zal de doorstroming enorm bevorderen.”

De Eftelingmuziek zal iedere dag vanaf de opening om 10.00 tot aan sluitingstijd te horen zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *