Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock

Efteling-bezoekers verbaasd over penisvergroting Lange Jan

De Efteling is afgelopen winter weer druk geweest met verschillende opknapbeurten in het attractiepark. Veel van de verbeteringen vallen in goede aarde bij de bezoekers, alleen de penisvergroting van Lange Jan zorgt voor verbazing.

“Hij is wat groter uitgevallen dan we dachten”, stelt Efteling-woordvoerder Antoon Postma. “We wisten dat Lange Jan er onzeker over was, helemaal in verhouding met zijn lange nek.” Toch stelt de woordvoerder van het park bezoekers gerust: “Hij zal niet de hele tijd zo groot zijn, maar schuift gedurende de dag heen en weer.”

Niet veel later komen andere parkbezoekers tot de ontdekking dat Holle Bolle Gijs geen schim van zichzelf is. Hij lijkt kritischer te zijn op wat er allemaal bij hem naar binnen wordt gegooid. “Enkel eenlaags papier, gegrilde groenten, rijstwafels en mayonaise op yoghurtbasis hier!” Het zijn de gevolgen van de maagverkleining die hij is ondergaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *