Shutterstock / Melnikov Dmitriy /Alexandre.ROSA

Shutterstock / Melnikov Dmitriy /Alexandre.ROSA

De Efteling laat kinderen dit paasweekend naar handgranaten zoeken

Kinderen kunnen hun geluk niet op: naast een bezoek aan het sprookjesbos en een rondje in de Python, kunnen de jonge bezoekers dit weekend ook op zoek naar handgranaten in De Efteling.

“Met ons evenement ‘De Paasgranaat’ willen we kinderen dit paasweekend aanmoedigen om naar ons park te komen”, meldt een woordvoerder van het attractiepark. “Naast enkele granaten die al jaren niet gevonden zijn, hebben we speciaal voor dit evenement ook nieuwe granaten verstopt, in allerlei verschillende kleuren”

De ouders van de 8-jarige Siem hebben uit enthousiasme alvast 3 kaartjes gekocht: “Het is heerlijk dat Siem lekker kan rondspeuren met andere kinderen op zoek naar handgranaten. Dan kunnen wij een terrasje opzoeken en hebben we geen omkijken naar hem.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij hebben een paar weken geleden 1 gevonden en mee naar huis meegenomen. Tuurlijk heeft het risico’s zo’n stukje speelgoed, maargoed autorijden naar de efteling ook. Onze Klaas was er zo blij mee, zo’n stukje geluk pak je toch niet af van een kind?

Reageer