Shutterstock / Robin Bouwmeester

Shutterstock / Robin Bouwmeester

ANWB: ‘Ga uit van code geel en als het anders is melden we het’

De ANWB gaat de communicatie over de kleurcodes aanpassen om de overvloed aan waarschuwingen tegen te gaan. “Ga uit van code geel als je niks hoort, mocht er geen code geel zijn gaan we dat melden.”

Door de maatregel verwacht de ANWB dat weggebruikers in algemene zin altijd alerter zijn. Bovendien is het voor mensen leuker om positieve meldingen te krijgen in het vervolg. ‘Vandaag: code niks aan de hand’ wordt straks veel beter gewaardeerd dan steeds maar weer waarschuwingen afgeven.

Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *