Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock & PRO SHOTS / Toin Damen

Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock & PRO SHOTS / Toin Damen

Yesilgöz zet Van der Burg op terreurlijst

Demissionair minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz heeft haar collega Eric van der Burg op de internationale terreurlijst gezet. Dat blijkt uit onderzoek van Bits of Freedom. Yesilgöz zou dit volgens ingewijden gisteravond gedaan hebben.

Yesilgöz zelf ontkent vooralsnog alle beschuldigingen. “Maar mensen die een gevaar voor de Nederlandse samenleving vormen, komen wel altijd op die lijst. Dus ik sluit het ook weer niet helemaal uit.”

Vage Kennis-actie januari/februari (100%):


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is toch wonderbaarlijk dat CNV zegt dat 2 systemen duurder zijn terwijl in cao’s bestaande regelgeving bij nieuwe regels toch niet zomaar overboord wordt gezet. En de woordvoerder van de werkgevers schept de spoken nog even extra op. Deze tegoeden zijn met enorme premies opgebouwd binnen zorg en overheid, zie bv. het werkgeversdeel voor telling van dukaten premie, Kortom 55+ betaalt het minste mee aan een grote gezamenlijke puzzel en nu het klimaat fonds (35 miljard) nog leeghalen zeker? Geoormerkt geldt betaalt uit het middenrif als extra belasting op uw vakantiegeld (Samson/Rutte). Klimaat is wel het probleem, ontkenning verhoogt de kans op kasgeld, net zoals verdere marktwerking (voor aanbieders pensioen produkten) ook in meerdere sectoren logistiek niet verbetert en kans op inefficiënte verg toeneemt net zoals t elektriciteitsnet nu schreeuwlelijk duur is en u nu met extra heffingen vanaf januari 2 sigaren terugbetaalt.

Reageer
gravatar

Welk opvolger heeft de VVD al klaarstaan? Toch bijzonder dat vak als minister overleven. Alles wel zolang het maar niet over dat pensioen referendum door Omtzigt voorgesteld, anders raken we dat schatpapier weer kwijt. Frits? Hibbim Sound System? Nee, die geldschieter heeft de stekker er al uit gehaald, dus wie o wie? Maar ze was net zo goed, ze kon net zo goed dat doen als onze vorige, is alleen geen ceo, een soort tussenpaus, waar is Piet Hein Donner gebleven? Of die andere ware politicus van het CDA, met oog voor het voetvolk? In plaats van dat bedrijvencircus?

Reageer