Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock

Studio Speld: Lisanne Vegt / Shutterstock

Stichting Ambulance Wens: meneer (83) wil nog een laatste keer een telemarketeer verrot schelden

Stichting Ambulance Wens brengt al jaren de meest bijzondere en uitlopende laatste wensen in vervulling. Zo ook voor de 83-jarige John uit Wageningen, die nog één laatste keer een telemarketeer verrot wil schelden.

Vandaag gaat Johns laatste wens in vervulling. Alle medewerkers van de stichting hebben zichzelf uit het bel-me-niet register gehaald en honderden telefoons naast zijn bed gelegd. “De eerste tyfuslijer die belt is meteen de mijne!” foetert een glunderende John. En zo geschiedde. Na ruim vijf minuten gaat de eerste telefoon. Het is iemand van Green Choice. “Dag meneer, bel ik gel-” Nog voordat de jonge student zijn zin af kan maken gaat John er met gestrekt been in.

“ZEG MIEZERIGE PISVLEK, WORDT HET NIET TIJD DAT JE KAPT MET HARDWERKENDE BURGERS LASTIG VALLEN MET JE OPDRINGERIGE GEDOE. WAT WOU JE DOEN? MIJ LATEN OVERSTAPPEN HÈ. GORE VIEZE GORE LAFFE BLOEDHOND. DE SCHANDVLEK VAN DE SAMENLEVING ZIJN JULLIE. ALLEMAAL! EN WEET JE WAT?” Er klinkt een lange piep aan de andere kant van de lijn. Opgehangen. De grijns op Johns gezicht is onbetaalbaar.

De vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens kijken elkaar aan. Hier doe je het uiteindelijk voor.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *