Shutterstock / Dean Drobot / fizkes

Shutterstock / Dean Drobot / fizkes

Man neemt tóch wel krantenabonnement nadat telemarketeer hem voor de 36e keer gebeld heeft

Toen Quinten uit Druten gisteren voor de 36e keer in een jaar tijd werd gebeld door een opdringerige telemarketeer namens NRC, nam hij een opvallend besluit: hij wilde tóch wel een krantenabonnement. “Die laatste keer bellen heeft me over de streep getrokken”, vertelt de jongeman opgetogen.

“De eerste dertig keer bellen had geen enkel effect: ik had immers eerder al aangegeven dat ik geen interesse heb in een abonnement”, zegt Quinten. “Dus had ik geen zin in dat gedram. Toen ze me ook begonnen te bestoken met mails en brieven, begon het al een beetje te kriebelen. Daarna ben ik nóg vijf keer gebeld door zo’n opdringerige telemarketeer en wist ik opeens: ja, ik wil het toch wel. Daarna heb ik niet gewoon online een abonnement besteld, maar gewacht tot ik weer gebeld werd. Dat was nog even spannend, maar gelukkig namen ze een paar uur later alweer contact op, dus is het gelukt."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, zo had ik dat met HOY.
Arno BE bleef maar aandringen.
Nu stuurt hij me elke week een enorm pakket.

Maar ik moest ervan kotsen.
En kreeg er buikloop van.
Dus gooi ik het maar weg.

Zonde hè.
Van mijn geld.

Reageer
gravatar

Vervelend he? Die Vlamingen?

Hoeveel ik ook van HOY houd, als trotse Waal ik zou deze worst nooit opdringen aan anderen.

In tegenstelling tot die Vlaamse Arno waar jij het nu over hebt.

gravatar

Meneer Dat Dan,

U kunt uw geld zonder meer terugeisen.
Wij zijn bekend met deze oplichtingspraktijken.

Gelieve uw laatste zending bedorven slachtafval naar ons op te sturen.

Wij zullen deze meneer Erno vervolgen.

Vriendelijke groet,
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit