Facebook geeft bedreigingen en scheldwoorden een kleurtje

Facebook komt opnieuw met een nieuwe feature in de interface. Scheldwoorden en bedreigingen die gebruikers in hun reacties plaatsen, krijgen voortaan een kleurtje.

“Uit onderzoek is gebleken dat mensen elkaar op Facebook vooral feliciteren en uitschelden”, zegt Facebook-topman Mark Zuckerberg. “Daarom hebben we onlangs felicitaties al een vrolijk kleurtje gegeven. Dat concept rollen we nu breder uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je kunt wel ergens tegen zijn en het zo willen bestrijden maar alleen door erboven te komen overwin je het. Daarvoor moet je alleen kunnen staan. Want je verliest je aanspraak. Vanwege de gezelligheid begint niemand eraan. De manier om het kwaad te overwinnen is eenzaamheid, dan komt de vuiligheid van je omgeving naar buiten. Mensen waren het al niet, je vrienden.

Reageer
gravatar

Verder zijn buitenlanders gewoon vulling voor de hiaten waar de Hollanders door hun minne halsstarrigheid hun problemen onderling niet op konden lossen, maar die zodoende toch voor een of andere ‘cultuur’ kan doorgaan. De hoon in hun achterbakse en uitdrukkingsloze koppen bevestigt de lafheid. Geen scheldwoord of bedreiging kan daartegenop.

gravatar

Verder fungeren de buitenlanders als zondebok voor de karaktergebreken van de Hollanders, die in het verleden door hun minne halsstarrigheid hun problemen niet onderling op konden lossen, maar zodoende toch voor een of andere ‘cultuur’ kan doorgaan.
De hoon in hun achterbakse en uitdrukkingsloze koppen bevestigt hun lafheid.