NOS

NOS

Sidehustle: word rayonhoofd!

‘Rest van je leven passief inkomen’

Het is anno 2024 niet meer weg te denken: de sidehustle voor wat extra inkomsten. Steeds meer mensen zijn op zoek naar wat extra inkomsten. Kijk niet verder mensen: word rayonhoofd voor de Elfstedentocht! Die tocht wordt nooit meer gereden en jij ziet jaarlijks het passieve inkomen binnenrollen op de rekening.

Wat moet je doen om rayonhoofd te worden? De eerste stap is om dikke maten te worden met de huidige rayonhoofden aangezien zij hun opvolgers aanstellen. Zeker met ijsmeester Prins en voorzitter Wielen wil je warm contact houden, denk aan muffins bakken, veel ‘ja’ knikken en af en toe het ijs opmeten. Ook is enige kennis over ijsvorming opdoen wel handig om een beetje goed voor de dag te komen in vergaderingen.

Hou dit een jaar of tien vol en jij kan zomaar benoemd worden tot rayonhoofd. Het is verder niet een betaalde functie maar die onregelmatige vrijwilligersvergoeding kun je zo in je zak steken. Zeg maar bye bye money problems!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *