Studio Speld / NOS

Studio Speld / NOS

Drama: tweemansbob mist stempelpost

Het is over en uit voor de tweemansbob van Ivo de Bruin. In de derde run miste De Bruin een stempelpost, hij komt niet meer in actie op dit onderdeel.

“Ontzettend stom”, baalt De Bruin. Hij wist meteen dat het mis was nadat hij met ruim honderdtwintig kilometer per uur langs de post roetsjte. “Bij de eerste drie stempelposten was er niks aan de hand, maar op een gegeven moment verslapt de aandacht toch, en dan zie je opeens die post aan je voorbij flitsen. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Je zit nota bene met zijn tweeën in zo’n slee en geen van ons kwam op het idee om halt te houden bij de stempelpost. Weg medaille, weg kruisje, weg droom.”

Overigens betekent dit drama niet meteen het einde van de Spelen voor De Bruin. Zaterdag komt hij nog in actie in de viermansbob. “Ik weet zeker dat het dan niet nog eens zal gebeuren. We geven de stempelkaart aan onze remmer, dan kan ons niks overkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *