Powned

Powned

Erik Hulzebosch weet nog precies waar hij was toen Henk Angenent de Elfstedentocht van ‘97 won

Alweer 27 jaar geleden werd de tot nu toe laatste Elfstedentocht verreden. Een moment in de Nederlandse sportgeschiedenis waarbij velen van ons nog precies weten waar zij zich op dat moment bevonden. Ook de 53-jarige Erik Hulzebosch weet nog precies waar hij was toen Henk Angenent de Elfstedentocht van ‘97 won.

“Ik zou je de exacte plek nog kunnen aanwijzen”, vertelt de oud-schaatser. “De Bonkevaart, een water  aan de noordoostkant van de stad Leeuwarden. Daar zag ik Angenent naar die heroïsche winst schaatsen. Zoiets vergeet je niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uhm ja. Behoorlijk idioot. Slidings in de zaal. De laatste keer. Met familie een paar partijtjes. Een bijna opnieuw kapotte knie en bijna afgescheurde hamstring. 2 potjes ging t wel goed. Een meisje over de zijlijn geweekt. Ja toch nog 1 goede sliding. Gewoon ook de bal geraakt hoor. First time I guess I rlzdthat. Fair touching, extreem blssrgevoelig die sport. Alles verdwijnt. Weinig gele kaarten. 1 niet als wissel gemeld was. Tweede helft geen basis immens groot zo’n veld ineens. Iets anders kon nog op tijd gestopt.

Reageer