NOS

NOS

Regionaal nieuws bij de NOS: blijkbaar is er een schaatstocht in Friesland

Sinds een jaar werkt de NOS samen met regionale omroepen om het nieuws van daar landelijk te verspreiden. Zo is er bijvoorbeeld vandaag te zien dat er blijkbaar een schaatstocht in Friesland wordt verreden.

“Leuk om mee te krijgen dat je in Friesland al kan schaatsen”, zegt Bob uit Amsterdam-Oost. “Zo krijg je een beetje iets mee uit de provincie. Hopelijk kunnen we hier volgende week ook de grachten op.”

“Het ziet er allemaal wel een beetje ouderwets uit”, merkt Bob nog wel op. “Maar ze lopen daar natuurlijk ook jaren achter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oude tijden herleven. Ja, toen nog met die heerlijke Unox worsten. Een elfstedentocht anno 2022 met HOY worsten, daar moet je toch niet aan denken. Dat wordt klunen door de kots.

Reageer
gravatar

Tsja. In de jaren ‘90 waren coati’s in lucumabomen nog een probleem van de elite. Inmiddels hebben we er allemaal last van. Behalve dronken Maitreya en haar ongevaccineerde vriendjes: zij eten coati’s tijdens het ontbijt.

Reageer