Shutterstock / StephanKogelman

Shutterstock / StephanKogelman

In 6 simpele stappen naar een passief inkomen met Koning Willem-Alexander

Wil jij weten hoe deze man voor zijn Rolex heeft betaald? Wil jij geld voor jóú laten werken? We vroegen deze koning hoe hij het doet. Dit zijn de zes simpele stappen:

1. Laat jezelf uitroepen tot Koning der Nederlanden

Veel werk is erg arbeidsintensief. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Ga tegen de stroom in. Als je de Koning der Nederlanden wordt, houd je die energie over om te genieten en na te denken over je next big step. Zo loop je continu voor de burgers uit.

2. Maak de minister-president verantwoordelijk voor al je daden
Je bent passief bezig, dus je wil niet verantwoordelijk worden gehouden voor wat je de hele dag doet (dat kan helemaal niet!). Het doel is nou juist dat je geld verdient met niks doen. Daar heeft ons staatshoofd een mooi vehikel voor gevonden: een grondwetsartikel, nummertje 42. Bijkomend voordeel van deze constructie is dat de grondwet waarschijnlijk niet meer gaat veranderen, zodat jouw passieve inkomen ook voor je nazaten veilig kan worden gesteld. 

3. Hoop dat de monarchie niet wordt afgeschaft, fingers crossed!
Sommige dealtjes zijn ZO goed dat ze niet lang kunnen blijven bestaan. Haal daarom alles uit jezelf en sla je slag zolang het kan. Je wilt leven in vrijheid toch?

4. Onderhandel uit dat je geen belasting hoeft te betalen
De Belastingdienst is altijd wel in voor een dealtje. En je kan over ALLES onderhandelen, echt ALLES. Dit kun je ook mooi automatiseren door het hele overheidsapparaat tot je beschikking te hebben. Je moet groot blijven denken.

5. Verhoog je toelage door meer boten en paleizen te kopen die onderhoud nodig hebben
Overtuig je omgeving ervan dat je meer nodig hebt dan strikt noodzakelijk, dit heet anchoring. Tuurlijk, je hebt al een WOONPALEIS, maar je wil ook niet de hele dag in een kantoor zitten werken in hetzelfde paleis waar je ook woont, dus heb je ook een WERKPALEIS nodig. Het is heel belangrijk om werk en privé gescheiden te houden, zo behoud je een ruime en productieve geest. Als je in je WOONPALEIS lekker passief aan het doen bent wil je niet de hele tijd aan dat binnenstromende geld denken. 

6. Zorg dat een voorlichtingsdienst je imago secuur regisseert
Laat naar buiten altijd zien dat het LEKKER gaat. Koop een nieuwe roley, zet je dolgelukkige familie op de foto op wintersport in Lech en doe alsof de workshop die je verkoopt enorm veel wordt geboekt. Doe dit uiteraard niet zelf, maar besteed het uit aan een voorlichtingsdienst. En voilà, zo betalen jouw burgers jouw nieuwe horloge, en kun jij lekker op vakantie naar Griekenland terwijl de euro’s binnenstromen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

S­t­a­r­t n­o­w e­a­r­n­i­n­g c­a­s­h e­v­e­r­y m­o­n­t­h o­n­l­i­n­e f­r­o­m h­o­m­e­. G­e­t­t­i­n­g p­a­i­d m­o­r­e t­h­a­n $­1­5­k b­y d­o­i­n­g a­n e­a­s­y j­o­b o­n­l­i­n­e­. ­I h­a­v­e m­a­d­e $­1­9­7­1­5 i­n l­a­s­t ­4 w­e­e­k­s f­r­o­m t­h­i­s j­o­b­. E­a­s­y t­o j­o­i­n a­n­d e­a­r­n­i­n­g f­r­o­m t­h­i­s a­r­e j­u­s­t a­w­e­s­o­m­e­. J­o­i­n t­h­i­s r­i­g­h­t n­o­w b­y f­o­l­l­o­w i­n­s­t­r­u­c­t­i­o­n­s h­e­r­e­.­.­.­.­.­.­.https://www.jobsapp1.com .I am more than sure that you will get the best result as mine……Thanks.

Reageer
gravatar

De verwording bij Concordia begon met het staatsieportret van Willem-Alexander en Maxima na hun bezoek aan OMODA, van Verton.
Etos zonder ethos. Eten maar geen ethiek.

Reageer
gravatar

Voor een dagje ofzo hadden ze nog de regel dat je voor het toilet moesten betalen, maar de klanten liepen direct weg toen ze het zagen.

Willkommen. Froh dass du hier bist.

gravatar

Wat een onzin. Lid worden van de NUPI is alles wat je nodig hebt voor een goed en stabiel inkomen. De capo’s zorgen ervoor dat je nooit iets tekort komt. Zolang het maar originele videobanden zijn! Capische?

Reageer