Mita Stock Images / Shutterstock

Mita Stock Images / Shutterstock

Dé trend om je warm te houden de komende maanden: de winterdepressie

De temperatuur daalt steeds verder tot een dieptepunt en net als jouw leven, verliezen de bladeren hun kleur. De herfst is de ideale tijd om je in een zachte, warme trui te huilen. Eh… we bedoelen: hullen. En wat dacht je van dé modekleur van dit najaar: grijs? Je kunt zelf aan de slag om verschillende laagjes grijs speels te combineren. Maar wil je het echt goed aanpakken? Bezoek dan een psycholoog, die vakkundig al jouw donkere lagen analyseert.

Of ga voor de can't-get-out-of-bed look en begraaf jezelf onder twee grote, witte donsdekens. Moderedacteuren zweren bij deze tijdloze klassieker: de winterdepressie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *