Andrei Bortnikau / Shutterstock

Andrei Bortnikau / Shutterstock

Een oranje pylon op je hoofd dragen: de do’s and don’ts

Wie modebewust is, is altijd op zoek naar het nieuwste en beste accessoire om een statement te maken. Kijk niet verder dan de oranje verkeerspylon! Wij hebben de do's en don'ts om deze hoedentrend te rocken:

DO: De juiste maat pylon kiezen. U wilt iets dat goed zit, maar niet te strak. Een te kleine pion valt snel van je hoofd, een te grote pylon laat lelijke oranje strepen achter op het plafond.

DON’T: Een pylon gebruiken die op straat heeft gestaan. Dat is niet alleen diefstal, maar ook gewoon onhygiënisch. Ga in plaats daarvan naar de Hornbach of Praxis en koop een fonkelnieuwe kegel. Je hoofdhuid zal je dankbaar zijn!

DO: Je pylon dragen als een alternatief voor een zonnehoed. Zo blijf je beschermd tegen de zon én val je op!

DON’T: Een pylon dragen tijdens het rijden. Natuurlijk wil je met een verkeerspion gezien worden in het verkeer, maar houd alsjeblieft de veiligheid in gedachten. Je wilt niet dat andere automobilisten denken dat je een verkeersregelaar bent en verwachten ze dat je hun rijgedrag gaat dirigeren.

DO: Je pylon combineren met de juiste outfit. Een verkeerspylon  is absoluut een fashion statement, dus zorg ervoor dat de rest van je outfit er goed bij past. Een reflecterend hesje is niet origineel. Wij stellen voor om voor een meer neutraal kleurenpalet te gaan, zoals zwart of wit, zodat de kegel echt opvalt.

DON’T: Je pylon dragen naar een bruiloft. Natuurlijk zijn de kledingvoorschriften bij een bruiloft veel relaxter dan vroeger, maar twee regels bestaan nog steeds: trek geen witte jurk aan en zet geen oranje pylon op je hoofd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik weet wel wat ik van dit raar, gefantaseerd “nieuwsbericht” moet denken. Ik zal het niet zo direct zeggen als destijds…, ze gaf enige tijd sterren weg. Kom, hoe heette ze ook alweer.

Reageer