Shutterstock / BAZA Production

Shutterstock / BAZA Production

Nina begrijpt trend verkeerd en is nu verslaafd aan girl meth

Het ene moment denk je leuk mee te doen aan een nieuwe trend, het andere moment ben je wanhopig verslaafd aan drugs. Het overkwam de 24-jarige Nina uit Roelofarendsveen. Door een misverstand postte ze een filmpje van haarzelf waarin ze meth rookte en nu kan ze niet meer zonder het goedje.

Hoewel een gram meth aan de prijzige kant is, gaat Nina er financieel niet aan onderdoor. “Met één shot meth ben je meteen zo verslaafd dat je er gegarandeerd nog duizenden gaat nemen in je leven. Per saldo is die eerste keer dus echt een koopje. De tweede gram kocht ik met een briefje van vijftig dat nog in mijn jaszak zat, dus die was sowieso gratis.”

“De dag erna had ik zo’n zware kater dat ik in bed bleef liggen, waardoor ik geen geld uitgaf in de kroeg ofzo”, vervolgt Nina. “Daarmee had ik dus genoeg verdiend voor mijn volgende dosis en heb ik het ook meteen voorgeschoten voor een vriend van me. Toen die een paar dagen later het bedrag terugbetaalde, kon ik voor de vierde keer gratis meth halen. En wanneer ik voor vijfde keer wat wilde scoren, had mijn dealer een aanbieding. Ik zou dan geld verliezen als ik niets zou kopen, dus ik moest wel. Vanaf dat moment haal ik ook elke keer alvast voor de volgende week, waardoor over een week de meth eigenlijk weer gratis is.”

Ondanks deze positieve benadering, vindt Nina het jammer dat ze door een klein misverstand nu drugsverslaafd is. “Had ik maar begrepen wat girl math was. Ik snap nog steeds niets van die trend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *