Shutterstock / tomasso79

Shutterstock / tomasso79

Balen: verzendtijd SHEIN duurt net langer dan microtrend zelf

Lot (20) heeft een heel leuk paarsroze topje gekocht bij SHEIN, omdat ze die overal zag op Pinterest en TikTok. Maar helaas deed haar bestelling er 26 dagen over om vanuit China naar haar huis in Den Bosch te komen. Net langer dan dat het topje zelf in de mode was.

Lot trekt het topje aan en kijkt naar zichzelf in de spiegel. “Best lelijk eigenlijk”, denkt ze. “Niet echt flatterend en de kleur staat mij eigenlijk ook helemaal niet. Maar ja, voor 5 euro ga ik hem niet helemaal terugsturen.” Ze gooit het topje ergens achter in haar kast en pakt haar laptop. “Gelukkig hebben ze nu ook van die neonroze oneshouldershirtjes met van die grote frutsels erop, dat is nu echt super hip”, zegt Lot terwijl ze er een paar van in haar winkelmandje pleurt. “Nu al zin in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *