LanKS / Luna A. Safitri / Shutterstock

LanKS / Luna A. Safitri / Shutterstock

Steven vond oude video op zijn iPhone 4 en won daarmee een Oscar voor beste arthouse-film

Een oorverdovend applaus, verblindende lichten, harde muziek en handen die hard in zijn schouders knijpen. Met trillende benen en vol ongeloof strompelt Steven naar het podium. Hij strijkt zijn verfrommelde speech plat terwijl hij de zaal in staart en het zweet van zijn voorhoofd veegt.

“Uhm I don’t know what to say. This is so surreal. I found this video only a few months ago and now I’m standing here. I remember filming it like it was yesterday. My friend was walking on top of a dutch dyke with a cigaret in his mouth and a flower in the other. That's when he started farting uncontrollably for two minutes.”

Hij wisselt een korte blik van erkenning met Quentin en hervat zijn verhaal. "Anyway, thank you so much everyone! Also shoutout to the other contestant with the two hour black and white video of a girl banging her head to a palm tree. Really moving.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *