Shutterstock: Jaguar PS

Stefan vindt dat films minstens één Vin Diesel moeten hebben om Oscar te kunnen winnen

Er is veel onrust over de nieuwe diversiteitsregels die Hollywood bedacht heeft voor toekomstige Oscar-inzendingen. Stefan uit Beuningen weet niet goed wat hij daarvan moet vinden, maar één criterium vindt hij wel belangrijk: “Er moet sowieso één Vin Diesel in.”

“Van mij hoeven films niet aan zoveel eisen te voldoen”, legt Stefan uit. “Ik denk dat je gewoon de beste film moet kiezen. En daarvoor moet er wel in ieder geval een Vin Diesel in. Dat is belangrijk.”

Stefan vindt niet dat zijn specifieke criterium te geforceerd is. “Soms moet je dingen een zetje in de goede richting geven. Als dat zorgt voor meer films met een Vin Diesel, dan kan ik daar alleen maar tevreden over zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *