Rita Romanyshyn / Shutterstock

Rita Romanyshyn / Shutterstock

221e man die het opneemt tegen John Wick denkt dat hij wél kans maakt van hem te winnen

Rufus, de 221e man op rij die op het punt staat John Wick aan te vallen, denkt dat hij juist wél kans maakt van de huurmoordenaar te winnen. “Kijk, ik ben niet blind”, zegt Rufus, een 34-jarige Duitse handlanger, “ik zie heus ook wel dat de 220 mensen die mij voor gingen bruut zijn afgeslacht door John Wick, met zijn bijna bovennatuurlijke talent voor moord. Maar 221 keer is scheepsrecht, niet waar? Ik denk in ieder geval dat ik een heel aardige kans maak. Die man zal inmiddels wel moe zijn, na al dat moorden. Nee, mark my words, ik, Rufus, trawant nummer 221, zal de geschiedenis in gaan als de man die John Wick op de knieën kreeg. Ah, daar is hij, hiyaaaaahhh, ten aanval!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jan, Jan, Jan van Tienen toch! Is dit jouw Paasverhaal?
Schaam jezelf dood. Niet letterlijk natuurlijk. Zo erg is het ook weer niet, maar van de andere kant gaat jouw misser wel lezers kosten. Vandaag nog niet, want met Pasen leest geen mens de De Speld en schrijft natuurlijk niemand een reactie.

Reageer