Shutterstock/ M_Agency / suranyu L

Shutterstock/ M_Agency / suranyu L

Man wil actiefilm kijken, maar The Fast staat op Netflix en The Furious op Disney+

De 21-jarige Ronnie wil een actiefilm met snelle auto’s kijken via zijn account bij Amazon Prime. Daar wordt hij echter flink teleurgesteld: The Fast staat op Netflix en The Furious staat op Disney+.

“Ik heb vorig jaar speciaal Amazon Prime genomen, omdat ik Dumb and Dumber wilde kijken, en alleen Dumber stond op NPO Plus”, zegt Ronnie. “Daar heb ik nu dus niets aan helaas. Maar een extra abonnement bij Netflix en Disney+ is het geld wel waard. Ik wil namelijk ook nog een oude spaghettiwestern zien, en zij hebben in ieder geval The Good en The Bad. En in maart komt HBO Max naar Nederland, voor The Ugly.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Dit “probleem” wordt groter naarmate het aantal betaalde filmleveranciers toeneemt. Het zijn er nu al zes! Dat wordt een dure grap voor de verslaafde alleskijker.

Maar een echt probleem? Welnee, filmliefhebbers kunnen nog als vanouds samen gezellig met een grote zak gepofte mais een bioscoop bezoeken. Tenminste als de overheid dat weer toestaat.
En de mooiste series staan op Netflix.

• Reageer
gravatar

Daniëlle schreef het al: Matthijs maakt nodeloos een probleem van iets dat geen enkel probleem behoeft te zijn..

Ik kan daarom dit keer voor hem geen sterren uit mijn sterrenbrandkast halen. Bovendien is Plien mijn lievelingens nichtje.