Rijksoverheid / Studio Speld

Rijksoverheid / Studio Speld

Dit zijn de basisregels voor het handjevol geluksvogels dat de nieuwe Spider-Man al heeft gezien

Na maanden wachten is afgelopen donderdag eindelijk de nieuwe Spider-man uitgekomen. Door de coronamaatregelen is de groep mensen in ons land die weet wat er gebeurt in de film nog erg beperkt. Experts gaan uit van zo’n 70 mensen. Het kabinet neemt daarom strenge maatregelen om te voorkomen dat deze kennis zich verder verspreidt.

“We weten nog niet veel over deze nieuwe film, maar het lijkt erop dat kennis over de inhoud zich ontzettend snel verspreidt. Het is daarom belangrijk dat we geen risico’s nemen totdat de maatregelen op bioscopen weer zijn afgenomen,” vertelt een woordvoerder van het Spoiler Management Team. “Er zijn ook al gevallen bekend van verspreiding via sociale media. Daarom verzoeken we iedereen om ook daar extra voorzichtig te zijn.”

Hugo de Jonge heeft aangekondigd ook de booster-campagne nog meer te versnellen: “Alles om ervoor te zorgen dat de bioscopen zo snel mogelijk weer open kunnen. En als je nog niet bent gevaccineerd, haal die prik. Ik wil weten of Andrew Garfield en Toby Maguire erin voorkomen!”

Het Kabinet is momenteel bezig met een wetsvoorstel voor een oorkappenplicht in openbare ruimtes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

★★★★

Hanna is goed op weg een sterreporter te worden. Vooral de laatste zin is lekker hilarisch. Ik had daar echter ogenafdekking voor complotmedia aan toegevoegd willen zien.

Hanna, daarom toch één sterretje in mindering,. Ik moet nou eenmaal streng zijn. Dat heb ik van de Sint geleerd. Maar met jouw talent komt dat wel weer goed.

Reageer
gravatar

Bravo beste vent, je heb met succes je best gedaan om kort en krachtig te zijn, alhoewel het nog steeds geen relevante reactie is. Maar dat komt wel als je met meer zelfbeheersing geen irrelevante asociale media meer bezoekt.

gravatar

De heer Steeds van een paar generaties terug is minder conservatief dan de huidige gemiddelde student.
Kwantiteit en kwaliteit van de studies zijn omgekeerd evenredig.
De lieve man heeft nog wel zijn lul.