Shownieuws

Shownieuws

Moeder Jan Smit woedend: ‘Ze hebben alles afgelast’

'Programmaboekjes, supporters, wedstrijdballen, alles is weg'

Gerda Smit, de moeder van FC Volendam-voorzitter Jan Smit, heeft geen goed woord over voor de KNVB. Dat heeft ze in een interview met Shownieuws laten weten. "Eerste helft, tweede helft, zelfs de rust, ze hebben alles afgelast", liet ze woedend weten.

De bond zette een streep door de wedstrijd van haar zoons club tegen Ajax. Nu is er niets meer over van de wedstrijd die al zo lang op de planning stond. "Programmaboekjes, supporters, wedstrijdballen, alles is weg", sprak een zichtbaar verbolgen Gerda Smit.

"De opstellingen, shirtjes, broekjes, het geklak van noppen op de stenen, scheidsrechters, scoreborden, netten, kalklijnen, de VAR, gegenpressing, de middenstip, de thee in de rust, ijdele hoop bij de supporters, spreekkoren, 4-3-3, 4-4-2, 5-3-2, ausputzers, scheidsrechtersfluitjes, kaarten, scheenbeschermers, graspollen, dugouts, slidings, blessuretijd, pinchhitters, bobo's in de skyboxen, wegwerpgebaren, rugnummers, sponsoren, led-stadionschermen, EHBO-doekjes, gastkleedkamers, catacomben, er is helemaal niks meer over van die wedstrijd", vervolgde ze.

Volgens Gerda is haar zoon er helemaal kapot van. "Hoe kan mijn jongen nu nog een nieuwe wedstrijd aangaan, wetende dat dit kan gebeuren?"


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *