Blokker/YT.com

Zweden verzuimt Nederland te verlossen van Jan Smit-reclame

Nederland wordt deze morgen wakker met een enorme kater. In de verlenging verzuimde Zweden ons land te verlossen van de Jan Smit-reclame.

“Wat een deceptie”, verzucht tv-kijker Maarten Wielbrand. “Ze hebben het echt uit handen gegeven. Hoe kun je zo vlak voor het einde Jackie Groenen helemaal vrij laten? Ze waren er bijna. Ongelofelijk.”

Ook de Oranjedames zelf zijn ontzettend teleurgesteld. In Jan Smit, maar vooral in zichzelf. Jackie Groenen steekt de hand in eigen boezem: “Dit was gewoon een blinde vlek, daar moet ik nu de consequenties voor aanvaarden. We hoorden die joker in de kleedkamer na de wedstrijd alweer zingen. Dit komt keihard aan.”

Shanice van de Sanden: “Het thuisfront drukte ons op het hart deze wedstrijd te verliezen. We hebben alles gegeven, maar het was niet genoeg.”

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

D’r is geen gebeurtenis van enig belang of de palingkoppensound duikt er in. Ik denk hierbij nog steeds aan de episode met Yolande: drin, drop en drover. En daarna waren wel de washandjes en vaatdoeken weg, zo registreerde moeder Smit. Tja, het leven kent soms dieptepunten, zélfs in Volendam, Jammer (?) genoeg worden daar geen liedjesd van gemaakt.

Reageer
gravatar

Zie het zó: Orange is the new black en Black is beautiful. Zolang de Leeuwinnen-massahysterie en WK-koorts nog heersen, is dat voor veel mediocre Vaderlandse schnabbelartiesten een leuke bijverdienste.

Reageer
gravatar

Ik ken die Jan Smit niet. Maar de reclame voor die mens kan lang niet zoveel ergernis opwekken als de voortdurende reclame voor ene Donald Trump in en op alle media.

Reageer
gravatar

De schuld van Zweden?! Waarom steken de Nederlanders nooit de hand in eigen boezem? (Ok, ik geef toe: ik betast liever Doutzen dan mezelf.)

Het is en blijft altijd de schuld van politiek Den Haag! Al jaren hebben zij de mogelijkheid om Volendam uit het Koninkrijk te gooien, maar in plaats daarvan blijven ze dit palingsounddorp (en de PVV) de hand boven het hoofd te houden! En wij zitten met de herrie …

Reageer
gravatar

Hier moet sprake zijn van een ‘inside job’, de pluggers van Jan Smit moeten medewerking hebben gehad van WASA-crackers én van de FIFA. Gelukkig zal ook deze finale zich scharen in het rijtje van finales die we verloren hebben. Bovendien heeft Ivanka Trump -namens haar vader- de bondscoach van het Amerikaanse vrouwenteam beloofd dat iedereen een strandvilla krijgt in Malibu Beach en een liggende of knielende positie in het Witte Huis.

Reageer