NOS

NOS

Ontruiming A12 goede training politie voor naderende massale klimaatevacuaties

De dagelijkse ontruiming van de A12 is voor de politie uitstekende en gratis training voor de naderende massale klimaatevacuaties. Dat stelt minister Yeşilgöz-Zegerius van justitie. “Het is makkelijk om te klagen over demonstranten op de A12, maar juist hun actie nu maakt het de politie straks makkelijk om grote groepen mensen snel te verplaatsen. Met wat we zien gebeuren in Griekenland, Hongkong, China, al die massale overstromingen, en dan onze eigen ramp in Limburg en het Rijngebied van een paar jaar terug – we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met trainen voor het inmiddels onvermijdelijke noodweer dat er door klimaatverandering aankomt. Daarvoor danken we Extinction Rebellion.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *