Shutterstock / wavebreakmedia

Shutterstock / wavebreakmedia

Vrouw die week geleden na Rocycle zei dat ze ‘letterlijk doodging’ leeft nog steeds

De 32-jarige Femke uit Utrecht die een week geleden na Rocycle zei dat ze letterlijk doodging, leeft nog steeds. Bizar.

“Ik ging echt dood!” aldus Femke. “Echt letterlijk gewoon”, voegde ze eraan toe. Normaal gesproken zou je denken dat dit reden is voor alarmbellen bij haar directe omgeving, maar niets is minder waar. Femke leeft nog gewoon. Sterker nog: vandaag gaat ze het terras op. Die meid is topfit, vitaal, kwiek, noem maar op.

Op het terras lijkt Femke haar bijna-doodervaring van een week eerder zowaar al te zijn vergeten. “Ohh die vega bitterbal geeft me echt een orgasme op mijn tong”, meldt de Utrechtse. “Echt letterlijk gewoon.”

Behoorlijk ongepast op een terras, als je het ons vraagt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *