Shutterstock / Aliaksandr Barouski

Shutterstock / Aliaksandr Barouski

Scholier die vapet wil niet cool zijn maar gewoon vroeg dood

Amy (15) is net als veel van haar vrienden begonnen met vapen. Ze doet het echter niet om erbij te horen of omdat het er cool uitziet. "Ik wil gewoon vroeg dood."

"Ik kan gewoon niet aanzien hoe wij de wereld naar de klote helpen", zegt Amy. "Dus toen ik hoorde dat vapen heel erg slecht voor je is, ben ik meteen begonnen. Het is zo fijn om het leven zelf in de hand te hebben."

"Het enige jammere is dat het met een beetje pech nog wel vijftig jaar duurt voordat het me echt killt", zegt de 15-jarige. "Terwijl, als je ziet wat er nu al gebeurt met de wereld en met Nederland, dan wil je eigenlijk nog veel eerder dood."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *