RTL

RTL

Kijker die jarenlang genoot van vreemdgaande mensen woest op programmamakers die hen daartoe aanzetten

De 25-jarige Bjorn is een echte liefhebber van programma’s waarin mensen vreemdgaan. Zo kijkt hij al jaren naar Love Island, Ex on the Beach en Temptation Island. Tot voor kort, want hij is er deze week achter gekomen dat programmamakers de deelnemers daartoe aanzetten.

Bjorn is zeer geschokt door de recente onthullingen. “Schandalig dat die deelnemers zo gemanipuleerd worden, wist je dat sommigen daar een trauma aan overhouden? Bizar dat je zo meedogenloos mensen inzet voor je eigen gewin. Dan heb je echt geen enkel moreel geweten. Je moet die mensen gewoon zelf de kans geven om vreemd te gaan.”

Bjorn valt even stil. “Staat het nieuwe seizoen van Love Island al online?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *