Videoland / YT

Stefs relatie in problemen door Temptation Island: ‘Ze doet mee met andere kerel’

De relatie van Stef is al in moeilijkheden na één aflevering van Temptation Island. Terwijl hij thuis lekker op de bank zat, zag hij dat zijn vriendin meedoet aan het programma met een andere kerel, ene Sidney.

“Ja dit komt wel hard aan”, zegt Stef nadat hij de beelden heeft bekeken. “Kijk: ik snap ook wel: Je moet elkaar een beetje de ruimte geven. Ik wil niet zo iemand zijn die direct jaloers wordt als z’n vriendin op een landelijke televisie hand in hand loopt met iemand anders. Maar we moeten toch nog maar eens een goed gesprek hebben over waar onze grenzen liggen.”

“Je gaat toch vervelende dingen denken als je vriendin met iemand anders naar Thailand afreist voor een ultieme relatietest”, vervolgt Stef. “Maar ik laat me niet gek maken. Ik weet ook dat het tv is, en dat de programmamakers er alles aandoen om het erger te doen lijken dan het is. Ik laat me niet gek maken.”

Stef is blij dat zijn vriendin niet alleen wordt gelaten met Sidney. “Gelukkig zijn er anderen meegereisd die het Sidney zo moeilijk mogelijk gaan maken. Dat is een hele geruststelling.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het schijnt dat de deelnemers voor zoenen duizend euro krijgen en voor neuken het tienvoudige daarvan. Als ik kleerkast Sidney was, zou ik daarom al de eerste de beste nacht met die ondeugende “vriendin” van Stef eens lekker rampetampen.

Hoeren lopen en nog geld toe ook!

Reageer