Shutterstock: Jacob Lunt

Mannen kunnen niet multitasken? Joost appt altijd met vier chicks tegelijk

Dat mannen niet kunnen multitasken is een ouderwets stigma. Joost (24) krijgt het verwijt dagelijks naar zijn hoofd geslingerd door zijn vriendin. Ze vindt het namelijk vervelend dat hij nooit naar haar luistert als de televisie aanstaat, of dat hij het eten laat aanbranden als hij even op zijn telefoon kijkt. Maar Joost kan wel degelijk multitasken: hij appt namelijk altijd met vier chicks tegelijk.

“Had je niet verwacht, he”, zegt Joost met een grijns op zijn gezicht. Hij pakt zijn telefoon erbij en laat alle openstaande chats zien. “Met Nina en Floor praat ik al drie maanden en met Iris twee. En met onze buurvrouw eigenlijk al sinds ze hier is komen wonen. En met jou natuurlijk, dus eigenlijk vijf. Je moet eens ophouden met me zo onderschatten, schat.”

“Ja en als je me niet gelooft, weet ik nog wel een andere manier om te bewijzen dat ik kan multitasken, hoef maar één vraagje te stellen aan de buurvrouw.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *