Studio Speld / RTL / VPRO

Deelnemers Temptation Island presenteren nieuwe programma RTL Boeken

RTL gaat de deelnemers van Temptation Island niet meteen op straat zetten. Deelnemers als Herbert, Pommeline en Fabrizio worden vanaf deze week de presentatoren van het nieuwe programma RTL Boeken.

In de pilot-aflevering zien we verleider Guiseppe in zwembroek het nieuwe boek van Maarten ‘t Hart aankondigen. “Vandaag in RTL Boeken: deze guy, met een boek. Alles goed?” Ze geven elkaar een hand en staren onder het genot van een flink aantal goede glazen bordeaux een tijdje voor zich uit. “Zo dus Maarten. Wat is dat nou eigenlijk, een boek?” vraagt Guiseppe uiteindelijk. Dan komt Demi komt met een hoelahoep de kamer binnenlopen. Ze wordt teruggefloten door een productie-assistent.

Op Twitter wordt enthousiast gereageerd op de pilotaflevering, door legendarische uitspraken van de presentatoren te citeren. ‘Hoe ontstond het idee om over weeskinderen te schrijven HAHAAHA’, ‘Kun je me vertellen waarom je halverwege het verhaal besluit om van perspectief te wisselen? 😂😂😂😂’

Vanaf volgende week zal na RTL Boeken het programma RTL Boeken Talk worden uitgezonden. Hierin praten de RTL Boeken Talk-presentatoren Rick Brandsteder en Annelien Coorevits met gasten en presentatoren van RTL Boeken bij een open haard na over de aflevering.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *