Sunny Studio/Shutterstock

Temptation Island Kids: de nieuwe kijkcijferhit

‘Mensen houden van spanning, sensatie en kinderen’

Het is dé nieuwe kijkcijferhit van het moment. Temptation Island Kids verovert de harten van vele televisiekijkers.

De kinderen verblijven in een groot huis met een speeltuin met wipkip, een limonadebar en een PlayStation. Kinderen die elkaar net met een briefje verkering hebben gevraagd testen of hun relatie standhoudt als er verleiders in hun SpongeBob-zwembroek uit het pierenbadje komen.

In de ballenbak probeert verleidster Cheyenne (11) de 7-jarige Finn ervan te overtuigen een tatoeage van Gert Verhulst op zijn schouder te nemen. Laura (7) is ondertussen niet weg te slaan bij verleider Frits (3). “Ik ben gelukkig met Pepijn,” maakt ze zichzelf wijs. “Maar met jou kan ik echt praten.” Frits knikt begripvol en spant zijn buikspieren wat verder aan. “Ik heb al melktanden,” bluft hij. “Wil je ze zien?” Hij loopt voor haar uit naar zijn ledikant. Hier speelt Laura een wel heel gevaarlijk spel.

Bij het kampvuur krijgt Luuk (9) heftige beelden te zien. Hij ziet hoe verleider Richard (9) in zijn pyjama na bedtijd de kamer van zijn vriendinnetje Isa binnensluipt. “Gaat het?” vraagt Rick Brandsteder. Hij slaat een arm om zijn schouders. “Dit moet heel erg heftig voor je zijn.” Luuk begint te snikken en zegt dat hij naar huis wil. De andere kinderen proberen hem te troosten, Milan heeft zelfs een mooie tekening voor hem gemaakt.

Tv-recensent Angela de Jong is niet verrast door het succes van de Kids-editie van Temptation Island. “Mensen houden van spanning, sensatie, en van kinderen. Het is de ideale combinatie in televisieland.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *