Studio Speld/RTL

Deelnemers De Villa en Temptation Island worden aangelijnd

De RTL-programma’s De Villa en Temptation Island gaan met een kleine aanpassing toch door. In het nieuwe seizoen worden alle deelnemers aangelijnd.

“We willen graag nieuwe misstanden voorkomen, maar we vinden ook dat deze programma’s te leuk zijn om helemaal te schrappen”, legt RTL-baas Peter van de Vorst uit. “Daarom hebben we besloten alle deelnemers aan te lijnen. Als er eentje over de schreef gaat trekken we gewoon aan het touw en zeggen we: AF STEVE. Heel stout. Voor jou geen wodka-cola vanavond.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Petitie aan Staatssecretaris Paul Blokhuis (CU) van Volksgezondheid, Fatsoen en Religie
tevens nederig verzoekschrift aan Z.M. de Koning en H.M. de Koningin en Z.H. de Paus.

Het meest schandalige programma is Boer zoekt Vrouw. Dat wordt op staatskosten geproduceerd door nota bene een christelijke omroep. .Vooral de stedentrips waarin ze hij en zij samen het bed delen in een knus hotelletje worden veel bekeken.

Ik advies om het programma te hernoemen als Agrarier zoekt Yvon Jaspers, Hetero, Homo, Lesbienne, Biseksueel of Transgender. Dat benadert beter de werkelijkheid, zoals de Heere dat bij de Schepping heeft gewild.

Reageer