Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

7 nieuwe programma’s Vol Liefde die RTL ook nog kan uitmelken

Na het succes van B&B Vol Liefde en het niet tegenvallende Winter Vol Liefde moet RTL een gapend gat richting de zomer overbruggen. Wij hebben daarom 7 nieuwe programma’s Vol Liefde bedacht die RTL nog meer kan uitmelken.

Snackbar Vol Liefde
In Snackbar Vol Liefde gaan vijf snackbareigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Welke date kan omgaan met een constante frituurlucht en de vervelende vaste alcoholisten aan de bar?

Wegmisbruikers Vol Liefde
In Wegmisbruikers Vol Liefde gaan 10 verkeersovertreders op zoek naar de ware. Welke date durft in te stappen en houdt het de hele rit vol?

Sjoerd Vol Liefde
Vijf kandidaten genaamd Sjoerd gaan op zoek naar een wederhelft. Uiteraard niet zonder de steevaste struggles waar een Sjoerd tegenaan loopt.

After Vol Liefde
Op de after word je verliefd op iedereen, maar wie is ook nog geïnteresseerd in je de dag ná de after? Wanneer er geen drugs meer zijn om te schooien en alle endorfine uit je is gezogen, blijven alleen de oprecht geïnteresseerden over.

Fietsenmaker Vol Liefde
Jeroen Kijk in de Vegte kan zijn hart weer ophalen voor alle woordspelingen die te maken zijn met fietsjargon en liefde. Wie laat zich op “STANG” jagen en wie wordt “OPGEZADELD” met de ware? Het belooft een liefdesavontuur te worden in de “HOOGSTE VERSNELLING”.

Dakloos Vol Liefde
Beau gaat samen met vijf daklozen op zoek naar liefde. Welke liefdeskandidaat mag blijven onder de brug, en wie wordt weer terug naar onderdak gestuurd?

Petri Vol Liefde
In Petri Vol Liefde gaat Petri als enige gastvrouw nog een keer op zoek naar een levenspartner. Deze keer stuurt het programma 500 mannen langs. Er zal toch wel iemand bijzitten die haar aankan? 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

3. Wees de voorhoede, dat is wat je kan behoeden, het is geschreven heel kort; u bent opgestapt en binnen geweest. Ja, en? Dat was ook zo als opzet bedoeld, niets van de winkel meegenomen, zeker? Komiek België, houd u rekening met voor zetels, u ging de deur door in het ziekenhuis met een vuurwerkfoldrr; goedkeuring van de bestelling. Spannende zaak.

Reageer
gravatar

Owh ja die Dasja ging om bij die landbouw landgoed crisis conferentie; er fietste een waterballet voorbij van die mevrouw met die meneer, die kreeg uitleg tijdens het spelen ervan sindsdien die syntax, home alsof t voorheen niet bestond. Of up. Das ook home denk ik dan. U mag niet denken aan het getal 3.

gravatar

Je zal wel veel feest hebben gevierd. Je kan nu wraak nemen omdat ik je niet wil neuken. De beste wensen. Ik vergat nog de voornemens, ze kunnen niets anders bedenken dan stoppen met roken. De laatste keer dat ik je daar zag op de markt in de stad was die manager van Albert Heijn Bru daar net. Er stond na Nieuwjaar dat ze ‘stoppen met roken’: geen rookwaar meer. Als mensen er niet meer bij kunnen, gaan ze zich achter hun belangen afschermen die ze op een rijtje zetten. Zo krijg je zoiets als die familie van je die NSB’er werd voor het geld. Nee, hij was geen naïeveling. De rest had nog een ideaal of hoop dat er zo iets beters uit zou ontstaan.
Als ik je zou neuken zou ik alles waar ik voor geleefd heb in één keer weggooien, zo zijn precies alle problemen ontstaan waar ik mijn hele leven over na mocht denken. En het begon bij dezelfde kliek die al een beetje een decadente kant had.
Om de naam van je Aziatische man (die eraan doodging) te horen maakt je niet interessanter of aantrekkelijker. Van toen, zijn zakenpartner die stierf aan wurgseks, tot hier, die homo zoon van je bediende en zijn vriend met de grootste lul die zijn ramen ingooide, en de drag queen met je broers en neef bestaat die affiniteit. En je onderwijst. Dat is gewoon een kant die je hebt.
Je houdt van die dingen, drama, zoals ook die film waarin een gehandicapte zijn vrouw met een ander laat neuken om toe te kunnen kijken. Daarnaast is er niet één kleinigheidje waar ik van besta waar je niet laconiek je minachting voor toonde. Je kan mensen in één keer afdoen, nadat je jaren onderwees over liefde. Macht. Controle. Die, beschuldigende, opmerkingen lopen in de honderden, en worden deel van je en je aura en ze preoccuperen ook de ander. Zo ontstaat haat.
Misschien ga je er gevoelsmatig van uit, omdat ik zo’n prijs betaald heb voor mijn vrienden, dat je die dingen kan maken omdat de ander ervoor opdraait zodat het gewoonte is geworden, want zo ver gaan die dingen. Daarnaast ben je voortdurend aan het vergelijken. Daarom ben je zo bezig met jaloezie, zelfs als argument om rationeel te tonen dat jij de ware bent. Als het geen meisje is, ben jij de uitverkorene, dualisme. Of ik ben homo. Je praat erover met anderen terwijl ik niks over je mag zeggen. Je doet alsof ik al die jaren op jou gewacht heb, en mijn heimelijke verlangen naar jou uitgaat. Je vraagt of mijn lul te klein of te groot is, je hebt me uitgevraagd en zegt: je weet hoe het moet.
Mijn eten was nog niet op.
De controle en minachting planten zich voort.
Ik ben dezelfde die ik altijd was. Uiterlijk veranderen mensen soms een beetje. Maar daar hang je alles aan op om de ene tragedie met de andere te combineren en te versterken. Zo zit je versiertrant in elkaar. Kan het gênanter?
De vreugde die ik heb is dat ik in de corruptie prestige opgaf om er iets van te leren voor mezelf. En ook bij jou draait de prestige om seks.
Iemand te veel willen wordt haat. Je zei dat je geobsedeerd bent met me. Net zoals bij de man die al jaren geobsedeerd is met zijn vedette; het is geen liefde, maar het wordt haat en op een gegeven moment moord. Hoewel jij je niet zo kwetsbaar blootgeeft. Je had een fout vriendje, en weer omdat je het altijd verdedigt als leuk. Je weet verder hoe je je geheimen moet bewaren en betrekt daar anderen in die het karma moeten dragen. Zo liggen de feiten om je in te dekken. Geld.
Ik ben niet zo.

Reageer