Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock & wikimedia

Studio Speld / Anna-Britt Ruijgers & Shutterstock & wikimedia

Een hoop bier en tieten bij RTL7-debat voor enkel mannelijke lijsttrekkers

In navolging van het RTL-debat van afgelopen weekend organiseerde de zenderbaas van RTL7 vandaag een extra verkiezingsdebat voor enkel mannelijke lijsttrekkers. Bruut! Zoals vooraf door politiek duiders verwacht, waren thema’s als bier, lekkere wijven en grote hompen vlees de gevoeligste thema’s in het debat.

“Heren, we pleuren straks vijf stellingen op de barbecue”, opende presentator Maxim Hartman het debat. “De eerste stelling luidt: bier of tieten?” “Tieteeeeh”, brult Wybren van Haga, terwijl hij Laurens Dassen een ferme elleboogstoot in z’n milt geeft. “Ik ben meer van bier”, zegt Henri Bontenbal. “Maar dan wel vergezeld door zo’n helemaal de tyfus geroosterde bavette in m’n blote klauwen. Of niet? Godverredomme.”

In de volgende ronde stond een kijkersvraag centraal, deze keer van ‘fucking legend’ Jordan Peterson. De vraag luidde: “What is the worst thing those fucking women do to our country?” Frans Timmermans nam het woord: “Menstruating! Menstruating all over the place. I’m tired of this fucking shit!” Het publiek juichte, waarop Frans met z’n tanden een blik Schultenbräu open beet en het vocht over z’n borsthaar liet kletteren.

In de derde ronde werden de lijsttrekkers uitgedaagd om met elkaar te gaan armpjedrukken. Thierry Baudet koos meteen voor een confrontatie met ‘die cuck Rob Jetten’. Volgens kijkers eindigde het op voorhand pikante duel tussen Chris Stoffer en Omtzigt onbeslist, hoewel het publiek nog even flink begon te joelen toen Stoffer zijn overhemd uittrok en zijn biceps aanspande en kuste.

Na afloop van het debat was het de bedoeling dat Jack de Vries en Jack van Gelder duiding zouden geven aan alles wat er zojuist gebeurd was in het lijsttrekkersdebat, maar de beide Jacks waren na afloop te druk met het sliden in DM’s van gewillige vrouwtjes.

Volgende week volgt een nieuw RTL7-debat met de lekkerste lijsttrekker-chicks. Geil!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *