Studio Speld / Foto: Annemieke van der Togt

Studio Speld / Foto: Annemieke van der Togt

RTL ziet vanwege ophef toch af van talkshow Khalid & Ridouan

‘Dit voelt niet als het juiste moment’

RTL heeft besloten af te zien van de talkshow Khalid & Ridouan, vanwege de ophef die is ontstaan rondom het contact dat Khalid Kasem zou hebben gehad met Ridouan Taghi. Dat maakt RTL-directeur Peter van der Vorst bekend.

“Dit voelt niet als het juiste moment”, legt Van der Vorst uit. “Aan de ene kant heb je oud-collega’s die hem een lieverd noemen, aan de andere kant heb je bewijs dat hij contact heeft gehad met een voortvluchtige drugscrimineel.” Een bittere pil voor RTL, waar de afgelopen weken hard is gewerkt om een studio op te tuigen in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *