Youtube / Khalid & Sophie

Youtube / Khalid & Sophie

Khalid Kasem: ‘Deug ik een keer niet, is het weer niet goed’

Khalid Kasem is niet te spreken over de ophef die is ontstaan na berichtgeving van het AD dat hij een ambtenaar zou hebben omgekocht. “Deug ik een keer niet, is het weer niet goed”, aldus de talkshowpresentator.

“Eerst zeiken ze maandenlang dat ik alleen maar de grachtengordel aan het woord laat in mijn programma, en niet weet wat er speelt onder de rest van de bevolking. En dan nu is het ineens van: oh, meneer heeft een ambtenaar omgekocht, die willen we niet meer op tv. Dan denk ik echt: wat willen jullie dan wél?”

Heb je betrouwbaar nieuws wel gewaardeerd dit jaar maar heb je geen behoefte aan nog een abonnement? Steun de redactie eenmalig voor het nieuwe jaar voor de prijs van.. nou ja wat je ervoor wil geven. Doneer nu hier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk, dat je mensen omkoopt, dat kan een keertje gebeuren. Maar ik kwam er dus nu pas achter dat je jarenlang *bewust* advocaat bent geweest, en dan moet er wel een duidelijke lijn getrokken worden van tot hier en niet verder.

Reageer